Om siden

Denne siden ble laget for å få en oversikt over hvilke butikker som aksepterer American Express som betalingsmåte. Da det er veldig forskjellige hvem som aksepterer American Express som betalingsmåte var det behov for å skaffe en oversikt over butikkene som aksepterer dette.

Mange av butikkene er lagt inn etter andre brukere sine erfaringer i denne tråden på Flyprat.no. I tillegg har jeg undersøkt en del selv og funnet ut hvilke store kjeder som aksepter dette. F.eks Varner-Gruppen og Norgesgruppen. Dette er på ingen måte noen offisiell side for American Express. Dette er heller ingen fasit på hvilke butikker som faktisk aksepterer Amex.

Jeg har ingen forbindelse med American Express på noen måte. Jeg ønsker bare å generere mest mulig Eurobonuspoeng.

Om meg

Jeg er en 26 år gammel IT-student fra Oslo. Jeg har lenge vært manisk opptatt av alt som har med bonuspoeng og reise å gjøre. Takket være handling på Kiwi og noen milage-run med SAS har jeg hatt muligheten til å reise en del. Reise til spennende plasser, men også med første klasse hele veien.

Lufthansa og Thai First
British Airways og Catay Pacific First

Kontakt

Om du skulle finne noe feil eller ønsker å legge til noe på siden setter jeg pris på om du sender meg en epost slik at det kan bli rettet på.